Bewerkingen

Bewerkingen

Wij maken gebruik van de modernste technieken, materialen en machines. Op het gebied van metaalbewerking werken wij zo efficiënt en innovatief mogelijk dankzij onze investering in Smart Industry (Industry 4.0). Korte en snelle doorlooptijden, waarbij kwaliteit voorop staat. Dat is hoe wij werken!

  • Staal
  • RVS
  • Aluminium en koperlegering
Meer over ons Experience Center

Op het gebied van technologie en innovatie blijven wij onszelf ontwikkelen

Efficiënte productie en snelle doorlooptijden
Door te blijven investeren zijn wij een unieke partner als het gaan om een efficiënte productie en snelle doorlooptijden. Gespecialiseerd in lasersnijden, lassen, (robot) lassen en kanten. Daarnaast hebben wij de meest voorkomende metaalbewerkingen in huis en kunnen wij de nabehandeling van het metaal verzorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of ontdek onze unieke werkwijze in het Experience Center.

GS Metaal is actief op het gebied van metaalbewerking.
Om snel op iedere situatie in te kunnen spelen beschikken wij over een modern machinepark, waarmee we alle metaalbewerkingen uitvoeren onder één dak. RVS, staal, aluminium en koperlegering. Een indruk krijgen van onze capaciteit? Bekijk bovenstaande bewerkingen. Omdat wij continu streven naar innovatie kan het maar zo zijn dat er meer of andere mogelijkheden zijn op het gebied van metaalbewerking.