Omvormen van metaal

Kanten

Kanten is een metaalbewerkingstechniek voor het vervormen van plaatmetaal. Wij beschikken over meerdere en verschillende kantbanken, zodat wij uiteenlopende mogelijkheden hebben om metalen te bewerken. Onze kijk op innovatie en dankzij uitgebreide hulpstukken en gereedschappen is het mogelijk om complexe onderdelen uit slechts één plaat te vervaardigen, zonder aanvullend laswerk.

Vraag offerte aan

Afmetingen werkstukken

Kanten of zetten is het buigen van staal, rvs, aluminium en koperlegering. De vlakke metalen plaat wordt op de kantbank door een kantpers in een V-vorm gedrukt. Hierdoor ontstaat er een hoek in het materiaal, oftewel het vervormen van metaalplaat genoemd.

  • Lengte tot een maximum van 4000 mm
  • Maximale druk van 230 ton

 

E-Brake Mini Cell

Naast de moderne kantbanken, beschikt onze werkplaats ook over een compacte automatische flexibele buigcel van het merk SafanDarley. Deze buigcel is zeer geschikt voor de volautomatische productie van kleinere complexe producten. De machine kan volledig worden geconfigureerd en bovendien is het mogelijk om achtereenvolgens verschillende producten te buigen zonder tussentijdse programmering.

  • Snel en kostenbesparend
  • Hoge en constante kwaliteit
  • Grote series mogelijk

Onze kracht

✓ Snelle doorlooptijden
✓ Betrouwbare levering
✓ 5 professionele kantbanken
✓ Staal, RVS, aluminium, koperlegering
✓ Grote series
✓ Enkelstuks mogelijk