Dé specialist in metaalbewerking

Over ons

Met passie voor ons vak werken wij aan unieke werkstukken van metaal. Onze gemotiveerde en ervaren specialisten werken dagelijks aan metalen projecten. Wij zijn een unieke en innovatieve toeleverancier voor de plaatbewerkingsindustrie.

Neem contact met ons op

Wij zijn pas écht tevreden als onze klanten tevreden zijn

Onze hoofdactiviteit is het lasersnijden. Wij verwerken aluminium, staal, roestvast staal (RVS) en koperlegering op maat. Wij willen altijd technisch up-to-date blijven en de nieuwste technologieën inzetten om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij zijn pas écht tevreden als onze klanten tevreden zijn.

Wij bieden een totaalpakket als het gaat om plaatbewerking, constructiewerk, verspaning en montage. Ook als het gaat om werkvoorbereiding, kun je bij ons terecht. Neem eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om kennis te maken met ons bedrijf.

® Maathof Groep

Kwaliteit, dit is waar wij voor staan

ISO 9001:2015

GS Metaal hecht veel waarde aan het leveren van kwaliteit. We werken daarom met een kwaliteitssysteem conform ISO 9001. Ons beleid is gericht op lange termijn economisch succes en het vervullen van marktbehoefte en –verwachting door middel van strategie, personeelsbeleid en efficiency.

GS Metaal | Kwaliteitsbeleid

Lid van de Koninklijke Metaalunie

Wij zijn een erkend werk- leerbedrijf

Privacy Policy

Klik hier om onze privacy policy te lezen.