Metaalbewerkingsbedrijf GS Metaal

Constructiebedrijf

Compleet aanbod in metaalbewerking Het constructiebedrijf GS Metaal heeft een modern machinepark in Vriezenveen. Vanuit Overijssel werken we voor klanten in binnen- en buitenland. Als constructiebedrijf zorgen we voor een compleet aanbod in metaalbewerking, machinebouw en licht constructiewerk. Ons streven is om voortdurend te zorgen voor innovatie. Daarvoor hebben we een compleet en modern machinepark. Hier gebruiken we de laatste mogelijkheden in technologische ontwikkelingen. Daarbij zetten we hoog in op automatisering. Dat zorgt voor nog meer snelheid en nauwkeurigheid. Daar profiteert u als opdrachtgever optimaal van. Uw bestellingen zijn zo snel mogelijk klaar en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wilt u meer informatie over ons constructiebedrijf? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Recensies van ons constructiebedrijf

We hebben een groeiend portfolio van tevreden klanten. Om u een beeld te geven: klinkende namen, zoals Donkervoort Automobielen en Nijha sieren onze orderportefeuille. Evenals Tempress, leverancier van ovens. En Easy Sanitary Solutions, Europees marktleider van douche drains. Zo ook Almi Machinefabriek, fabrikant van steenknippers en pijpuitslijpers. Wilt u meer weten over de referenties? Ga dan naar onze referentiepagina(LINK). Deze en andere klanten stellen veelvuldig over ons constructiebedrijf: “GS Metaal levert kwaliteit, schakelt snel en is flexibel”. Reken daarnaast ook op onze gedrevenheid op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

Het aanbod van constructiebedrijf GS Metaal

Naast constructiebedrijf zijn we ook een lasbedrijf en een bedrijf in metaalbewerking. Al onze diensten en producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij voeren, bijvoorbeeld, de volgende werkzaamheden uit:

  • Licht constructiewerk
  • Machinebouw
  • Lassen
  • Lasersnijden
  • Alle denkbare vormen van plaatbewerking

De contactgegevens van constructiebedrijf GS Metaal

Voor een compleet aanbod in metaalbewerking, constructiewerk en machinebouw gaat u dus naar GS Metaal. Wij beschikken over een ervaren team. Thans hebben we meer dan 30 mensen in dienst. Zij staan dagelijks voor u klaar om uw opdracht naar volledige tevredenheid uit te voeren. Wilt u ons bellen? Kies dan telefoonnummer 0546-562270. Onze medewerkers geven u graag een deskundig antwoord. Wilt u direct een afspraak in laten plannen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Wij zetten dagelijks ons beste beentje voor om u van dienst te zijn als constructiebedrijf.