Bewerken van metaal | Lassen en laserlassen

Lasbedrijf

GS Metaal is een lasbedrijf met alle soorten metaalbewerking onder 1 dak. In Vriezenveen heeft GS Metaal een modern bedrijfspand met High Tech machines. Met onze machines heeft u talloze mogelijkheden om gebruik te maken van de diensten van ons lasbedrijf. Kies voor de toepassing die uw product, machines of toepassing het beste tot haar recht laat komen.

Wie maakt gebruik van de diensten van lasbedrijf GS Metaal?

We zijn niet zomaar een lasbedrijf. Veel meer zijn we een innovatieve specialist in metaalbewerking. Onze klanten kennen ons als flexibel, betrouwbaar en altijd op zoek naar de beste praktische oplossingen. Daarnaast zetten we stevig in op innovatie en duurzaamheid. Onze meer dan 30 medewerkers worden voortdurend bijgeschoold. Daarmee zijn we ook een bedrijf dat vooroploopt om u de nieuwste technologische mogelijkheden te bieden. We zijn actief in diverse marktsegmenten en hebben opdrachtgevers en partners met een gedegen reputatie. Deze bedrijven ontlenen de reputatie aan betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Onze referenties kunt u op onze website vinden.

Wij geven u uiteraard een advies dat hier naadloos bij aansluit. GS Metaal werkt voor opdrachtgevers in verschillende industrieën. De meest voorkomende industrieën zijn de voedingsmiddelenindustrie, verpakkingsindustrie en solar industrie. Als lasbedrijf met metaalbedrijf zijn we producent van enkelvoudige producten, halffabricaten en samengestelde producten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we als lasbedrijf u te bieden hebben? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. U vindt onze contactgegevens onderstaand.

Een lasbedrijf en meer

Naast onze activiteiten als lasbedrijf kunt u ook terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • Machinebouw
  • Licht constructiewerk
  • Innovatieve oplossingen
  • Plaatwerk (metaal)
  • Productie en montage

Maak nu ook kennis met GS Metaal. We bieden u de zekerheid dat uw eindproduct voldoet aan de specificaties die we vooraf samen hebben opgesteld. Net als bij de duurzaamheid van onze producten, zetten we evengoed in op de duurzaamheid van onze relaties.

Neem contact op met lasbedrijf GS Metaal in Vriezenveen

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u ons bellen. GS Metaal is te bereiken op telefoonnummer 0546-562270. Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt rekenen op heldere informatie en eventueel een degelijke offerte met heldere prijzen. Bel ons ook gewoon als u een specifieke vraag heeft of een afspraak wilt maken. In een persoonlijk gesprek kunnen we uw wensen, eisen en specificaties uitgebreid doornemen. GS metaal is uw gespecialiseerde lasbedrijf in Overijssel.

Contact?
Bel: 0546-562270