Metaalbewerkingsbedrijf GS Metaal

Laser snijden

Een specialist in laser snijden nodig? Laser snijden is een van de specialiteiten van metaalbedrijf GS Metaal. Het snijden van metaal met laser is echter slechts een onderdeel van ons totale aanbod. GS Metaal werkt met een team van meer dan 30 specialisten in metaalbewerking.

Alles in huis voor metaalbewerking

Dat doen we vanuit Vriezenveen in Overijssel. We zijn daarbij klanten in binnen- en buitenland van dienst. Klinkende namen vullen ons klantenportfolio. Denk daarbij aan bedrijven zoals een fabrikant van scheepsdeuren en luiken. En een europees marktleider van douche drains. Deze en andere bedrijven uit de industrie nemen onze diensten af. Het snijden met een laser is daarbij onze hoofdactiviteit. Hierbij werken we op een innovatieve manier. Onze mensen zijn altijd bezig om u enkel de beste kwaliteit te leveren. Ons machinepark is uiterst modern en voorzien van de laatste technische mogelijkheden. Kent u ons nog niet? Dan is het wellicht tijd om ook vanuit uw industrie kennis met ons te maken. Wij snijden met de laser voor verschillende industrieën. Voor uw niet-industriële opdracht staan we overigens ook gewoon klaar.

Snijden met een laser zorgt voor precisie

GS Metaal heeft lasersnijden als belangrijkste activiteit stevig in de organisatie ingebed. Steeds meer klanten maken gebruik van onze vakkennis en uitstekende machines. Wij zorgen voortdurend voor innovatie en zijn flexibel in onze aanpak. Als klant maakt u daarmee gebruik van het beste dat in de markt te verkrijgen is. Niet alleen zorgt laser snijden voor precisie. U bent ook verlost van de nabewerking. Alles is precies op maat en u bespaart op de kosten. Deze combinatie bepaalt dat steeds meer klanten kiezen voor deze methode. Daarbij is GS Metaal uw partner als het aankomt op het gebruik van de beste machines. Jarenlange ervaring en continue daadkracht op flexibiliteit bepalen uiteindelijk uw hoge waardering voor onze producten en diensten.

Contact?
Bel: 0546-562270