Metaalbewerkingsbedrijf GS Metaal

Lasersnijmachines

Aluminium, staal, roestvrijstaal, koper? Alle bewerkingen onder 1 dak Metaalbedrijf GS Metaal levert alle mogelijke diensten en producten als metaalbedrijf. Wij zijn gevestigd in Overijssel en leveren aan klanten in binnen- en buitenland. Met een team van ruim 30 medewerkers werken we dagelijks aan metaalbewerking, machinebouw en licht constructiewerk. Daarvoor hebben we een modern machinepark ter beschikking. Onze productiehal in Vriezenveen produceert rondom de klok. Daarbij zetten we in op innovatie, duurzaamheid en flexibiliteit. Op die manier zijn we flexibel, vooruitstrevend en professioneel voor de voedingsindustrie, verpakkingsindustrie, solar industrie en algemene industrie. Door onze aanpak zijn we met recht een metaalbedrijf met alles onder 1 dak.

Referenties van metaalbedrijf GS Metaal

Door de jaren heen hebben we een gedegen reputatie opgebouwd bij onze partners. Ons metaalbedrijf levert o.a. aan machinefabrieken, constructiebedrijven en fabrikanten. In ons klantportfolio vindt u autofabrikanten en fabrikanten van speeltoestellen of eiersorteermachines. Wilt u meer referenties van metaalbedrijf GS Metaal inzien? Neem dan contact met ons op. Heeft u zelf een project of opdracht in gedachten? Laten we dan gewoon eens om de tafel gaan om dit te bespreken. De kans is groot dat we ook uw soort opdracht al eens hebben gedaan. Reken daarom ook op onze jarenlange ervaring. We garanderen u een optimaal eindproduct met volledige service en garantie.

Het complete aanbod van metaalbedrijf GS Metaal

Zoals gesteld leveren we aan diverse industrieën en andere opdrachtgevers. U kunt bij ons terecht voor een ruime variatie in metaalbewerking, machinebouw en licht constructiewerk. Bij het soort bewerkingen kunt u, onder meer, denken aan:

  • Lasersnijden
  • Lassen
  • Kanten, Ponsen en walsen
  • Parelstralen, slijpen, boren en frezen
  • Draaien, afbramen en afronden

Voor iedere bewerking hebben we de beschikking over toegespitste machines. We leggen u graag uit wat we specifiek voor uw project of opdracht kunnen betekenen.

GS Metaal? Uw metaalbedrijf in binnen- en buitenland

We leggen u graag meer uit over ons completen dienstenaanbod. Daarvoor kunt u een afspraak maken. Of langskomen bij ons bedrijf in Vriezenveen, richting Almelo. Wilt u gewoon wat meer informatie? Neem dan ook contact met ons op. GS Metaal is te bereiken op telefoonnummer 0546-562270. We bespreken graag de wensen met u. Daarbij zijn we ervan overtuigd bij ieder soort metaalbewerking voor de beste oplossing te kunnen zorgen. Wij zijn uw specialist op het gebied van metaalbewerking. Ons metaalbedrijf heeft alles onder 1 dak.

Contact?
Bel:  0546-562270