Metaalbewerking GS Metaal

Metaalbedrijf Denekamp

Maatwerk voor de industrie in metaalbewerking Bent u op zoek naar een metaalbedrijf in Denekamp? Of heeft u in Denekamp behoefte aan een metaalbedrijf dat alles in huis heeft? Kies dan voor GS Metaal in Vriezenveen, in de regio Almelo. Wij beschikken over een metaalbewerkingsbedrijf bij u in de buurt van Denekamp. Ons machinepark bestaat uit hightech machines voor enkelvoudige producten, halffabricaten en samengestelde producten. Onze klanten komen vanuit verschillende industrieën. Opdrachtgevers kunnen rekenen op een flexibele aanpak en concrete oplossingen. Heeft u een lasbedrijf op het oog? Of heeft u behoefte aan een goed constructiebedrijf? Metaalbedrijf GS Metaal heeft alles op het gebied van metaal in huis. Daarbij hebben we een hoog automatiseringsniveau. Wij streven continu naar innovatie. Zo bezorgen we u in Denekamp en elders de beste producten. Deze sluiten naadloos aan bij uw behoefte.

Bedrijfsprofiel van metaalbedrijf GS metaal

GS Metaal is uw metaalbedrijf met innovatie oplossingen. Wij zijn toeleverancier op het gebied van plaatbewerking, licht constructiewerk en machinebouw. Lasersnijden is hierbij onze hoofdactiviteit, maar daarnaast voeren we tal van werkzaamheden in metaalbewerking uit. Denk hierbij aan draaien, slijpen, frezen, kanten, walsen en lassen. U heeft met GS Metaal een partner gevonden die niet alleen een lasbedrijf of constructiebedrijf is. Wij zijn namelijk het allround metaalbedrijf met alles onder 1 dak.Voor u en ons is dat de beste manier om te komen tot een optimaal eindresultaat in metaalbewerking. Veel tevreden klanten in Denekamp en op andere plaatsen gingen u voor. Zullen we binnenkort ook eens kennismaken? U bent van harte welkom.

Uw metaalbedrijf in Denekamp zorgt voor een compleet aanbod

GS Metaal biedt u een ruime keuze in mogelijkheden. Daarvoor beschikken we over vakkundig personeel en een uitgekiend en efficiënt werkend machinepark. Uw mogelijkheden in Denekamp en elders in Nederland en Duitsland:

  • Machinebouw
  • Plaat- en constructiewerk
  • Productie (plaatwerk etc.)
  • Montage
  • Innovatieve oplossingen

Bezoek ons GS Experience Center

Smart Industry (Industry 4.0) creëert nieuwe kansen in de waardeketen. Wij hebben een Experience Center geopend. De doorlooptijden in onze werkplaats hebben wij in de afgelopen jaren weten te verkorten en er wordt efficiënter gewerkt. Industrie 4.0 of smart industrie maakt de transformatie naar digitalisering niet altijd tastbaar en de consequenties van digitalisering zijn ook niet altijd even duidelijk. Daarom laten wij de laten (metaal)industrie zien en ervaren hoe deze kloof verkleind kan worden. Bij ons is digitalisering zichtbaar en wij laten de mogelijkheden en resultaten live zien.

Contact:
Bel: 0546-562270