Metaalbewerking GS Metaal

Metaalbedrijf

Referenties van metaalbedrijf GS Metaal Door de jaren heen hebben we een gedegen reputatie opgebouwd bij onze partners. Ons metaalbedrijf levert o.a. aan machinefabrieken, constructiebedrijven en fabrikanten. In ons klantportfolio vindt u ook autofabrikanten, fabrikanten van speeltoestellen, machinebouw en bedrijven op het gebied van voedingsindustrie, verpakkingsindustrie, solar industrie en algemene industrie. Heeft u zelf een project of opdracht in gedachten? Laten we dan gewoon eens om de tafel gaan om dit te bespreken. Reken daarom ook op onze jarenlange ervaring. We garanderen u een optimaal eindproduct.

Aluminium, staal en roestvrijstaal?

Metaalbedrijf GS Metaal levert alle mogelijke diensten en producten als metaalbedrijf. Gespecialiseerd in de bewerking van aluminium, staal en roestvrijdstaal (rvs). Wij zijn gevestigd in Overijssel en leveren aan klanten in binnenland en tevens het buitenland. Met een team van ruim 30 medewerkers werken we dagelijks aan metaalbewerking, machinebouw en licht constructiewerk. Daarvoor hebben we een modern machinepark ter beschikking. Onze productiehal in Vriezenveen (regio Almelo) produceert rondom de klok. Daarbij zetten we in op innovatie, duurzaamheid en flexibiliteit. Op die manier zijn we flexibel, vooruitstrevend en daarom professioneel voor de voedingsindustrie, verpakkingsindustrie, solar industrie en algemene industrie. Door onze aanpak zijn we met recht een metaalbedrijf met alles onder 1 dak.

Het complete aanbod van metaalbedrijf GS Metaal

Zoals gesteld leveren we aan diverse industrieën en andere opdrachtgevers. Tevens kunt bij ons terecht voor een ruime variatie in metaalbewerking, machinebouw en licht constructiewerk. Bij het soort bewerkingen kunt u, onder meer, ook denken aan:

  • Lasersnijden
  • Lassen
  • Kanten, Ponsen en walsen
  • Parelstralen, slijpen, boren en frezen
  • Draaien, afbramen en afronden

Voor iedere bewerking hebben we de beschikking over toegespitste machines. We leggen u graag uit wat we specifiek voor uw project of opdracht kunnen betekenen. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Bezoek ons GS Experience Center

Smart Industry (Industry 4.0) creëert nieuwe kansen in de waardeketen. Wij hebben een Experience Center geopend. De doorlooptijden in onze werkplaats hebben wij in de afgelopen jaren weten te verkorten en er wordt efficiënter gewerkt. Industrie 4.0 of smart industrie maakt de transformatie naar digitalisering niet altijd tastbaar en de consequenties van digitalisering zijn ook niet altijd even duidelijk. Daarom laten wij de laten (metaal)industrie zien en ervaren hoe deze kloof verkleind kan worden. Bij ons is digitalisering zichtbaar en wij laten de mogelijkheden en resultaten live zien.