Metaalbewerking Almelo | GS Metaal

Almelo metaalbedrijf

Metaalbedrijf in Almelo? GS Metaal! Uw metaalbedrijf voor Almelo en omgeving is GS Metaal. Bij ons vindt u namelijk alles onder 1 dak. Een metaal bedrijf met 32 gemotiveerde medewerkers. Een constructiebedrijf dat zorgt voor innovatieve toelevering. Specialisten in metaalbewerking en werkzaam in veel verschillende industrieën. Dat is GS Metaal in Vriezenveen, dichtbij Almelo. Maak ook kennis met ons uitgebreide aanbod in metaalbewerking, kanten, lasersnijden en plaatwerk. Of schakel ons in als constructiebedrijf of plaatwerk specialist. Stond uw activiteit voor een metaalbedrijf hier net niet bij? Bel ons dan gewoon om te overleggen of we aan uw wensen kunnen voldoen.

Referenties van metaalbedrijf GS Metaal

Door de jaren heen hebben we een gedegen reputatie opgebouwd bij onze partners. Ons bedrijf voor metaalbewerking levert o.a. aan machinefabrieken, constructiebedrijven en fabrikanten. In ons klanten portfolio vindt u ook autofabrikanten, fabrikanten van speeltoestellen, machinebouw. Ook leveren wij aan bedrijven op het gebied van voedingsindustrie, verpakkingsindustrie, solar industrie en algemene industrie. Heeft u zelf een project of opdracht in gedachten? Laten we dan gewoon eens om de tafel gaan om dit te bespreken. Reken daarom ook op onze jarenlange ervaring. We garanderen u een optimaal eindproduct.

Meer over lasersnijden

Een belangrijke hoofdactiviteit van GS Metaal is lasersnijden. Hierbij gebruiken we de materialen aluminium, staal en roestvrijstaal (rvs). Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn gebruiken we de nieuwste technologieën. Uiteraard koppelen we dit aan opgedane ervaring. Samen bereiken we op die manier de beste route naar innovatie. We zetten als metaalbedrijf, lasbedrijf en constructiebedrijf net dat extra stapje dat nog is om u als klant tevreden te laten zijn. Daarbij vinden we het ook belangrijk om snel en flexibel te zijn. Dat bereiken we, onder andere, door in hoge mate in te zetten op automatisering. Zo wordt bijvoorbeeld uw plaatwerk ook razendsnel in orde gemaakt.

Het complete aanbod van metaalbedrijf GS Metaal

Zoals gesteld leveren we aan diverse industrieën en andere opdrachtgevers. Tevens kunt bij ons terecht voor een ruime variatie in metaalbewerking, machinebouw en licht constructiewerk. Bij het soort bewerkingen kunt u, onder meer, ook denken aan:

  • Lasersnijden
  • Lassen
  • Kanten, Ponsen en walsen
  • Parelstralen, slijpen, boren en frezen
  • Draaien, afbramen en afronden

Wij hebben voor iedere bewerking de beschikking over toegespitste machines. Ook leggen wij u graag uit wat we specifiek voor uw project of opdracht kunnen betekenen.

Bezoek ons GS Experience Center

Smart Industry (Industry 4.0) creëert nieuwe kansen in de waardeketen. Wij hebben een Experience Center geopend. De doorlooptijden in onze werkplaats hebben wij in de afgelopen jaren weten te verkorten en er wordt efficiënter gewerkt. Industrie 4.0 of smart industrie maakt de transformatie naar digitalisering niet altijd tastbaar en de consequenties van digitalisering zijn ook niet altijd even duidelijk. Daarom laten wij de laten (metaal)industrie zien en ervaren hoe deze kloof verkleind kan worden. Bij ons is digitalisering zichtbaar en wij laten de mogelijkheden en resultaten live zien.

Contact?
Bel: 0546-562270