Metaalbewerking in Enschede | GS Metaal

Enschede metaalbedrijf

Hoogwaardige kwaliteit voor het metaalbedrijf vlakbij Enschede Wij willen in ons lasbedrijf de modernste technologie inzetten zodat wij te allen tijde tegemoet kunnen komen aan de vraag van onze klanten. Onze klanten in Enschede weten ons al jaren te vinden en in deze stad, die dichtbij Vriezenveen ligt, hebben wij al veel producten mogen leveren. Naast leveren in Enschede, leveren wij ons plaatwerk bijvoorbeeld ook aan de scheepsbouw en de agrarische sector. Onze lat ligt hoog. Dat vragen wij van onszelf, maar ook onze productiepartners leggen de lat zo hoog. Wij voelen ons als een vis in het water tussen zulke hoogwaardige productiepartners. In en om Enschede hebben wij inmiddels een breed scala aan productiepartners waarmee wij graag samenwerken.

Veelzijdigheid in één hal

In Vriezenveen (regio Almelo) is GS Metaal gevestigd. Een metaalbedrijf dat in Enschede ook een flinke bijdrage levert en heeft geleverd op het gebied van plaatwerk en metaalbewerking. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met lasersnijden en metaalbewerking te maken heeft. Ons netwerk bestaat uit een grote kring van partnerbedrijven met wie wij regelmatig samenwerken. Zo kunt u uw producten bijvoorbeeld laten poeder coaten nadat u het bij ons heeft laten produceren. Wij zorgen ervoor dat dit gehele proces goed verloopt. Ons metaalbedrijf heeft jarenlange ervaring als constructiebedrijf en wij voeren nog iedere dag ons werk met veel plezier uit. Wij produceren veel verschillende producten die ook in Enschede gretig aftrek vinden.

Ons metaalbedrijf kan onder andere:

  • Nauwkeurig lasersnijden
  • Robotlassen met hightech machines
  • Fijn plaat- en constructiewerk
  • Allerlei soorten metaalbewerking
  • Innovatief blijven en de lat hoog leggen

In ons metaalbedrijf hebben wij de beschikking over een veelheid aan machines en hoogwaardige gereedschappen. Hiermee maken wij iedere dag de meest uiteenlopende producten. Wij maken zelfs hele machines als onze klant dat wil. Daarbij zijn we gedreven om iedere dag het beste uit onszelf te halen. Daarbij bieden we innovatieve oplossingen. Zo zetten we samen met u de stappen die nodig zijn om voorop te blijven lopen in ontwikkeling.

Contact?
Bel: 0546-562270