Metaalbewerking in Nijverdal | GS Metaal

Nijverdal metaalbedrijf

Metaalbewerkingbedrijf, lasbedrijf, constructiebedrijf GS Metaal Wij zijn een metaalbedrijf dichtbij Nijverdal. Met een team van ruim 30 mensen werken we de klok rond om te zorgen voor nauwkeurig werk als metaalbedrijf, lasbedrijf en constructiebedrijf. Wij zijn een innovatieve toeleverancier voor de industrie. Dat doen we bij u in Nijverdal en voor tal van andere opdrachtgevers in de voedingsindustrie, verpakkingsindustrie, solar industrie en overige industrieën. Tot onze opdrachtgevers behoren een flink aantal gerenommeerde bedrijven.

Lasersnijden voor Nijverdal door ons metaalbedrijf

In Vriezenveen, dichtbij Nijverdal, staan in onze fabriekshal 2 Trumpf TruMatic lasersnijmachines. Lasersnijden is ook onze hoofdactiviteit. Ook voor lasersnijden hanteren we een zeer hoge graad van automatisering. In ons metaalbedrijf hebben we zelfs automatisering voor onbemand lasersnijden. We snijden staal, roestvrijstaal en aluminium. De plaatafmetingen hierbij zijn maximaal 3000 x 1500 mm. De machines zijn hierbij aangesloten op een LiftMaster en twee STOPA-magazijnen. Door het gebruik van de LiftMaster kan de lasersnijmachine automatisch beladen en ontladen worden. Dit maakt het mogelijk om zeer hoge productiesnelheden te draaien en rondom de klok door te kunnen produceren. Lasersnijden heeft als groot voordeel dat er zeer nauwkeurig kan worden gesneden en geen nabewerking meer nodig is.

Van kanten tot aan lassen bij ons metaalbedrijf Nijverdal

Naast lasersnijden doen we uiteraard nog veel andere werkzaamheden als lasbedrijf en constructiebedrijf. Reken bij ons metaalbedrijf ook op de volgende werkzaamheden op professioneel niveau:

  • Kanten
  • Lassen
  • Machinebouw
  • Slijpen, boren, draaien en frezen
  • Ponsen en walsen

Verder heeft u bij ons ook mogelijkheden om te parelstralen en zorgen we voor afbramen en afronden. We bieden u dus een compleet aanbod als metaalbedrijf. Alles met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Een hoge mate van automatisering zorgt voor snelheid. Onze mensen hebben een flexibele aanpak en zorgen voor praktische oplossingen. Samen met u slaan we voortdurend de weg naar innovatieve oplossingen in. In Nijverdal en op veel andere plaatsen in Nederland en Duitsland.

 

Contact? 
Bel: 0546-562270