Coevorden metaalbedrijf

Metaalbedrijf Coevorden

Specialisten in metaalbewerking. Gewoon bij u in de buurt GS Metaal is een metaalbedrijf bij Coevorden. Ons bedrijfspand is in Vriezenveen, dichtbij Coevorden. Door te kiezen voor ons metaalbedrijf bent u verzekerd van allround vakmanschap in metaalbewerking. Tevens hebben wij als metaalbedrijf en constructiebedrijf alles in huist op het gebied van metaalbewerking. Kies de toepassing in plaatwerk of machinebouw die bij uw situatie past. Wij zorgen dan in Coevorden en elders voor de optimale uitvoering. Hierbij beschikken we over een uiterst modern machinepark. Ook zorgen we voor lasersnijden, metaalbewerking, machinebouw en licht constructiewerk. We werken voor bedrijven in Coevorden, in de eigen regio, maar ook voor opdrachtgevers elders in Nederland. Heeft u wensen of vragen op het gebied van lasersnijden, plaatwerk of metaalbewerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons metaalbedrijf op voor informatie.

Over de klanten van metaalbedrijf Coevorden, GS Metaal

In ons klantenbestand staan klinkende namen met een gedegen reputatie. We zijn er trots op om deze bedrijven tot onze opdrachtgevers te mogen rekenen. Daarom kiezen onze klanten voor ons, omdat we specialist in metaalbewerking zijn. Daarbij zorgen we voor innovatieve oplossingen en hebben de beschikking over de modernste technieken. Zullen we bij u in Coevorden binnenkort ook zorgen voor een van onze producten en diensten? Als lasbedrijf, constructiebedrijf, machinebouwbedrijf of metaalbedrijf?

GS Metaal voor metaalbewerking en meer

Vanuit onze aanpak bieden we u naast lasersnijden ook de volgende werkzaamheden aan:

  • Machinebouw, vervaardiging en montage
  • Kanten, ponsen en walsen
  • Allround lasbedrijf werkzaamheden
  • Slijpen, boren, draaien en frezen
  • Afbramen en afronden

Maak daarnaast ook gebruik van de mogelijkheden om te laten parelstralen. Hiervoor hebben we een Normfinish machine ter beschikking. Ook geven wij u graag een introductie van onze machines en de manier waarop we uw wensen en eisen kunnen realiseren.

Bezoek ons GS Experience Center

Smart Industry (Industry 4.0) creëert nieuwe kansen in de waardeketen. Wij hebben een Experience Center geopend. De doorlooptijden in onze werkplaats hebben wij in de afgelopen jaren weten te verkorten en er wordt efficiënter gewerkt. Industrie 4.0 of smart industrie maakt de transformatie naar digitalisering niet altijd tastbaar en de consequenties van digitalisering zijn ook niet altijd even duidelijk. Daarom laten wij de laten (metaal)industrie zien en ervaren hoe deze kloof verkleind kan worden. Bij ons is digitalisering zichtbaar en wij laten de mogelijkheden en resultaten live zien.

Contact?
Bel: 0546-562270